Over ons

Naturel Concept is in haar 25-jarig bestaan uitgegroeid tot een totaalconcept waarin zowel haar, huid, body en mind centraal staan. Bij Naturel Concept helpen we mensen naar een gezonde, natuurlijke uitstraling. Hiervoor bieden we een ruime waaier aan behandelingen en verzorgingen aan. De nadruk ligt steeds op het gebruik van kwalitatieve en natuurlijke producten die niet schadelijk zijn voor haar, huid en milieu.

We werken met behandelingen op maat. Het gebruik van de juiste producten en behandelingsmethoden is onontbeerlijk voor een mooi en gezond kapsel. Daarom wordt voor elk haar- en huidtype de best mogelijke behandeling voorgesteld. Bij specifieke problemen zoals dunner wordend haar, haaruitval of jeukende hoofdhuid, wordt op basis van een haarwortelanalyse de geschikte behandeling voorgesteld.

Heb je te kampen met onhandelbaar frizé haar, dan biedt onze keratinebehandeling de beste oplossing. Hierdoor wordt de vochtbalans in je haar volledig hersteld en bekom je weer een stralende haarbalans. Ook voor het gelaat werken wij met gespecialiseerde behandelingen voor een diepgaande reiniging van de huid. We bieden hiervoor zowel microdermabrasie, needling als zuurstofbehandeling aan.

Wil je stralen aan de buitenkant, dan begint het ook vanbinnen. Daarom schenken wij ook aandacht aan voeding en innerlijke balans. Vandaar zijn we onlangs uitgebreid met een yogastudio om helemaal zen te worden. Als kers op de taart bieden we sinds kort ook persoonlijk voedingsadvies aan. Dit allemaal om uiteindelijke de natuurlijke balans te vinden en zo tegemoet te komen aan ons motto: relax, geniet, straal!
 

Kijk even binnen

Sleep met de muis om rond te kijken, klik op een icoon om naar een andere ruimte te gaan.