Over ons

Ons team legt je in de watten

Naturel Concept is de nieuwe naam van Studio Naturel. Oprichtster Cindy Cools heeft meer dan 20 jaar ervaring als kapster. Haar aanbod is doorheen de jaren geëvolueerd van haarstudio naar een totaalconcept van behandelingen en verzorgingen. De nadruk ligt nog steeds op het gebruik van kwalitatieve en natuurlijke producten die niet schadelijk zijn voor haar, huid en het milieu. 

Relax. Geniet. Straal.

Behandeling op maat

Het gebruik van de juiste producten en behandelingsmethoden is onontbeerlijk voor een mooi en gezond kapsel. Daarom wordt voor elk haar- en huidtype de best mogelijke behandeling voorgesteld. Bij specifieke problemen zoals dunner wordend haar, haaruitval of jeukende hoofdhuid, wordt op basis van een haarwortelanalyse de geschikte behandeling voorgesteld.

Professioneel advies

Bij elke behandeling wordt het juiste advies gegeven op vlak van producten en behandeling, ook tussen de verschillen bezoeken door. Op die manier weet je ook hoe en waarmee je thuis het best je haar wast, behandeld en in vorm brengt. Tijdens onze workshops, die op regelmatige tijdstippen worden gegeven, komen de verschillende aspecten van haar- en huidverzorging aan bod.

Team van experten

Bij Naturel Concept doe je een beroep op een team ven experten, elk met hun eigen specialisaties. Tijdens een totaalbehandeling word je dan ook volop in de watten gelegd. Onze mensen volgen regelmatig opleidingen en volgen verschillende producten, technieken en toestellen op de voet.

Kijk even binnen

Sleep met de muis om rond te kijken, klik op een icoon om naar een andere ruimte te gaan.