Groepslessen

Naturel Concept biedt vanaf nu ook yogalessen aan. Je kan bij ons terecht voor 2 verschillende types yoga: Yin Yoga en Aerial Yoga.

YIN YOGA

Yin Yoga is een zachte, meditatieve, soms intensieve vorm van yoga. Uitstekend als je voor jezelf wil zorgen. Deze vorm van yoga strecht niet alleen je spieren en bindweefsel, maar leert je naar jezelf luisteren. Je ontdekt hoe je reageert in stressvolle situaties en je leert om de rust in jezelf te vinden. Bovendien bevordert het een goede nachtrust. Je staat stil bij jezelf. Iets wat vaak over het hoofd wordt gezien in het dagelijkse leven. Uiteraard is iedereen anders en heeft iedereen een uniek lichaam. Daarom nodigen wij je graag uit om te komen voelen wat Yin Yoga voor jou kan betekenen.

AERIAL YOGA

Aerial Yoga is een Westerse vorm van yoga. Bij deze vorm van yoga word je ondersteund door een doek/hangmat om te balanceren, zweven, schommelen en misschien zelfs ondersteboven te hangen. Op die manier werk je aan je kracht en souplesse, zowel fysiek als mentaal. Je gebruikt de zwaartekracht om je wervelkolom te verlengen en spanning uit rug, nek en schouderpartij te laten verdwijnen. De ervaring van het zweven zorgt er grotendeels voor dat deze vorm van yoga een vrij grote plezierbeleving kent. Niet onbelangrijk natuurlijk. Want yoga mag dan gezond en ontspannend zijn, de kans dat je doorzet wordt groter als je er ook plezier aan beleeft.

YOGALES VOLGEN? 

Heb je interesse om deel te nemen aan een van onze yogalessen? Klik HIER of surf naar onderstaande link om je plaatsje te reserveren! Reserveren kan tot het aanvangsuur van de les, zolang er nog beschikbare plaatsen zijn. Annuleren kan tot 24u voor de aanvang van de les.

Yogales boeken: www.momoyoga.com/naturelconcept
Wens je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!