Blogs

Zon, zee, strand, zwembad... zomervakantie! Tijd om je koffers in te pakken. Een heerlijk vooruitzicht, toch? Vrije dagen waarop alles mag en niets moet. Lekker ontspannen en relaxen. Zonnen op witte stranden, verkoeling zoeken in de blauwe zee, een duik nemen in het zwembad... Heerlijk genieten! Toch stelt de combinatie van UV-stralen, zeezout en chloor jouw haar serieus op de proef. Ontdek in deze blog met welke eenvoudige tips en tricks om je mooie lokken te beschermen.


Lees verder

Heb je last van fijne lijntjes, rimpels, littekens of pigmentatiestoornissen? Ben je nog steeds op zoek naar een oplossing voor die vervelende acné? Ziet jouw huid er dof en vermoeid uit? Is jouw huid beschadigd door de zon? Bij Naturel Concept kan je terecht voor een uitgebreid aanbod aan gelaatsverzorgingen met speciaal daarvoor ontwikkelde machines.


Lees verder

Op dinsdag 5 maart komt Nathalie Dedier van Dué Face & Body naar Naturel Concept. Nathalie Dedier heeft al jarenlang ervaring als schoonheidsspecialiste en startte in 2011 met haar eigen zaak. Bij Dué Face & Body in Roeselare kan je terecht voor een uitgebreid gamma aan lichaamsverzorgingen. Op dinsdag 5 maart komt Nathalie naar Naturel Concept en kan je een afspraak maken voor permanente make-up of een microblading van de wenkbrauwen. 


Lees verder

Studio Naturel, het kapsalon van Cindy Cools en haar team, legt al jarenlang de nadruk op een gezonde en natuurlijke haarverzorging. Met gerichte analyse pakken we haarproblemen aan en verbeteren we de natuurlijke balans. Resultaat: gezond en stralend haar als basis van een mooi kapsel.


Lees verder