Studio Naturel wordt Naturel Concept

Studio Naturel, het kapsalon van Cindy Cools en haar team, legt al jarenlang de nadruk op een gezonde en natuurlijke haarverzorging. Met gerichte analyse pakken we haarproblemen aan en verbeteren we de natuurlijke balans. Resultaat: gezond en stralend haar als basis van een mooi kapsel.

Zachte en natuurlijke verzorging

Studio Naturel biedt al twintig jaar een natuurlijke oplossing op maat aan bij haarproblemen. Dankzij de unieke, natuurlijke haarproducten en de expertise van Cindy, vinden we voor elke hoofdhuid de perfecte verzorging. Klanten zullen het beamen: je ziet en voelt het verschil!

Maar het is tijd voor iets nieuws. Cindy wil verder gaan en introduceert nu Naturel Concept, een totaalbeleving waarbij klanten – naast hun vertrouwde, kwalitatieve kapbeurt – kunnen genieten van extra behandelingen. Tijdens je kleuring een kwartiertje heerlijk relaxen in de Shiatsu-massagestoel? Bij Naturel Concept hoort dit er gewoon bij! In de behandelkamer kan je voortaan terecht voor een heerlijke Thaise massage om je lichaam volledig tot rust te brengen. Ook hoofd-, nek- of schoudermassages maken deel uit van ons aanbod. Een korte gelaatsverzorging met kwalitatieve, natuurlijke producten doen je teint herleven. Een vleugje make-up na je kapbeurt maken je helemaal klaar om uit te gaan!

Nieuw concept, nieuwe website

Naturel Concept wil jouw vertrouwde, complete verwenadres zijn, waar we schoonheid van binnenuit naar boven halen. In ons sfeervolle salon mag je de drukte van alledag vergeten en een ultiem moment van me-time beleven. Je stapt stralend en herboren buiten!