Naturel Concept Geel, Kapsalon, Yoga, Gelaatsverzorging

Naturel Concept

MOOI IN BALANS

Kapsalon Geel Naturel Concept

Pure Hair

Bij Naturel Concept te Geel bieden wij het totaalplaatje aan. Wanneer je bij ons binnenwandelt, word je met een glimlach ontvangen door Cindy en haar team.

Het kapsalon is gelegen tussen de velden. Hierdoor straalt het rust uit en voel je je meteen thuis. Ons doel is om je haar, huid, lichaam en geest in balans te brengen. Als natuurkapper proberen we bij elke klant voor een mooi en gezond kapsel te zorgen. Hiervoor zijn kwalitatieve en natuurlijke producten cruciaal. 

Gelaatsverzorging

Skincare

Je kan ook bij ons terecht voor verschillende gelaatsbehandelingen zoals microdermabrasie, needling en zuurstofbehandelingen. Zo werken we samen naar een gezonde en vitale huid.

Onze behandelingen dragen een heleboel voordelen met zich mee zoals: 

  • Herstellen van beschadigde huid.
  • Behandelen van rimpels. 
  • Bestrijden van acnelittekens.
Yoga Geel bij Naturel Concept

Yoga

Wees welkom in onze gezellige yogastudio bij Naturel Concept. 

Ons doel is om je lichaam, geest, en ademhaling helemaal in balans te brengen. Dit om zo meer rust te vinden, innerlijk en uiterlijk. Want als je je goed voelt vanbinnen, straal je dit ook uit naar buiten. Dit doen we door verschillende vormen van yoga aan te bieden. 

Door yoga te beoefenen, leer je bewust om te gaan met jezelf en naar andere toe. Hiermee willen we je leren loslaten en je geest tot rust te brengen. Om zo te groeien naar een betere versie van jezelf. 

Word volledig zen in onze rustgevende studio waar je helemaal jezelf kan zijn en laat je begeleiden op jouw yogapad. We maken tijd voor je persoonlijke groei en brengen alles van lichaam en geest mooi in balans.

Namasté!

Relax, geniet en straal!