Ons aanbod

Natuurlijk en gezond

Bij Naturel Concept kan je terecht voor een ruim aanbod van behandelingen en verzorgingen voor een gezonde haar en hoofdhuid. Wij focussen ons op een ontspannende behandeling op maat van elke klant en werken met natuurlijke producten. Op die manier geniet je langer van een mooi en gezond kapsel.

Kapsalon

Gezond haar is de basis van een mooi kapsel. Bij Naturel Concept schenken we aandacht aan de juiste behandeling en verzorging met natuurlijke producten.

Lees meer

Haarwortelanalyse

Een haarwortenalanalyse brengt de oorzaken van haaruitval, jeukende hoofdhuid en andere haarproblemen in kaart om voor elke aandoening de ideale behandeling te starten.

Gelaatsverzorging

Tijdens het wachten op een kleuring of een andere behandeling, geniet je van een gelaatsverzorging. Een verkwikkend masker zorgt voor een ultrafris gevoel.

Lees meer

Massage

Geniet tijdens een knip- of kleurbeurt van een relaxerende massage van hoofd-, nek- of schoudermassage en kom volledig ontspannen weer buiten.

Producten

Naturel Concept werkt uitsluitend met kwalitatieve en natuurlijke producten voor een optimale verbetering en verzorging van je haar en hoofdhuid, inclusief professioneel advies.